S.C.Bucovrad COM S.R.L. Radauti

Este infiintata din anul 1994. Incepand din anul 1997 produce tamplarie termoizolanta din aluminiu ansamblurile fiind executate cu profile Elvial. Din 1999, in urma unui parteneriat realizat cu furnizorul Veka din Germania, am devenit producatori de tamplarie din PVC. De atunci si pana in prezent lucrand exclusiv cu aceste profile.

Mecanismele folosite la ferestre sunt marca Siegenia iar la usi rezidentiale sunt G-U. De asemenea cilindrii(butucii) sunt marca Roto iar balamalele sunt produse de firma Dr Hahn, toate acestea fiind fabricate in Germania. Avem un personal de 35 angajati , atelier in Radauti si alte 2 reprezentante in Suceava si Roman. Parcul auto cuprinde 8 autoturisme. Astfel, am reusit sa promovam pe piata un produs finit de calitate, la un pret accesibil, obtinand, pe plan local, vanzari mai bune in comparatie cu principalii competitori.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse din PVC elegante, de înaltă calitate, cu costuri acceptabile și durabile. Dorim sa fim inaintea concurentilor prin noi produse și servicii bazate pe nevoile clientului și cerințele pieței și prin menținerea și îmbunătățirea continuă a sistemului nostru

Scopurile noastre

  • Calitate inalta

  • Costuri acceptabile

  • Durabilitate

  • Design atractiv.

  • Exact pe gustul clientilor.

CONTACT INFO

Address:

Radauti, str. Ieraclie Porumbescu, nr 6,  jud. Suceava

Phone number:

TEL: 0230 / 206.226     0722 / 641 . 089

Social links:

Furnizori si parteneri

Partenerii si furnizorii nostri ne influenteaza decisiv imaginea si succesul pe piata. O echipa care numai unita poate reusi. Succesul unuia dintre noi depinde de succesul celorlalti si invers. Ne bazam unii pe altii si castigam impreuna! Crestem, ne dezvoltam si ne bucuram de succes.

Logo03
Logo10
Logo09
Logo08
Logo07
Logo06
Logo05
Logo04
Logo02
Logo01